Veel gestelde vragen


Hoe zijn de consumptie prijzen?

Van 20.00 uur tot 23.50 uur kunt u voor 15 euro all-in onbeperkt uit het drankenarrangement bestellen. Op uw entree drankenkaart kunt u zien welke dranken dit zijn. Consumpties buiten het arrangement rekent u aan het eind van de avond af bij het inleveren van uw drankenkaart.

 

Is er een dresscode?

De dresscode is gepaste kleding voor een avondje uit in stijl. Dames zien we graag in een gala of cocktailjurk en de heren in kostuum met das of strik. Voor de heren minimaal een colbert met das.

Jeans, sportschoenen, truien etc. behoren niet tot de gewenste dresscode en is een reden tot weigering aan de deur.
Reserveert u voor een groep geeft u dan aan iedereen door wat de dresscode is om teleurstelling te voorkomen.

 

Ik kan niet stijldansen is het wel wat voor mij?

DANSEN IN STIJL refereert niet naar stijldansen. DANSEN IN STIJL is een gezellig avondje uit in stijlvolle kleding onder het genot van een hapje en een drankje.  Het muziek genre is voor elk wat wils, dansen in niet verplicht. Voor de aanwezige stijldansers is er in het programma in het eerste uur een rondje Ballroom opgenomen. Hierna volgt het programma met een rondje Internationaal, een Hollands half uurtje en ter afsluiten back in time to the Fifties, Sixties en Seventies en het romantisch kwartiertje.

 

Is DANSEN IN STIJL alleen voor paren?

DANSEN IN STIJL is voor iedereen die houdt van een gezellig avondje uit. De huidige bezoekers van DANSEN IN STIJL bestaat voor 95% uit (gelegenheid)stellen.

 

Kan ik makkelijk mijn auto parkeren?

Jawel! U kunt gratis parkeren op en buiten het terrein.

 

Tot hoe laat is DANSEN IN STIJL?

De muziek eindigt om 00.00 uur, waarna u ook nog eventueel buiten het arrangement een drankje kunt bestellen. Om 00.30 uur sluit de zaal.